Leasen24.nl bied een simpele manier om je bedrijf vindbaar te maken bij de juist doelgroep. Op deze manier geven wij elke leasemaatschappij, groot of klein de extra aandacht dat het verdient. Zodat je als bedrijf minder met marketing bezig kunt zijn, maar meer focus op de dienst van de lease kunt leggen. Elegant, simpel en eenvoudig in het gebruik. Leasen24.nl bied een manier om meer omzet te maken zonder hoofdpijn.

Bedrijfsvermelding.

BedrijfsvermeldingWanneer u uw bedrijf bij ons aanmeld, krijgt uw bedrijf een unieke eigen landingspagina. Op basis van uw diensten wordt het bedrijf ingedeeld in de juiste categorieen. Zodat bezoekers van onze website die opzoek zijn naar een leasemaatschappij uw kunnen vinden op basis van de belangrijkste criteria. Bezoekers kunnen zoeken op de gewenste leasevorm, locatie en of regio. Vervolgens wordt uw pagina getoond en kan de bezoeker vanaf hier, beoordelingen lezen en contact met u opnemen.

 

Wij proberen op deze manier de behoefte van de bezoeker die opzoek is naar een dienst of product af te stemmen op uw uw bedrijf. Waardoor u meer gerichtere bezoekers krijgt, die al in de eindfase van hun informatie verzameling proces zijn. En daardoor een waardevolle potentiële klant kunnen zijn.

Contactgegevens, route en openingstijden.

RouteveschrijvingDoor de contactgegevens te vermelden op uw pagina, kan de bezoeker direct via uw website, e-mail adres, adres of telefoonnummer contact met u opnemen. Daarnaast wordt er een Google Maps kaart weergegeven waarop de bezoeker precies kan zien waar uw leasemaatschappij zich bevind. Door op de kaart te klikken, kan de bezoeker eenvoudig een de route naar uw bedrijf vinden. Voordat iemand bij u langskomt om bijvoorbeeld naar uw lease aanbod te kijken, een proefrit te maken of voor een oriënterend gesprek. Is het handig dat deze weet wat de openingstijden van de leasemaatschappij zijn.

Beoordelingen.

beoordelingenDe consument besteld steeds meer online. Het gemak van online producten en diensten aanschaffen neemt elk jaar met hoge percentages toe. Mede omdat we over bijna elk vindbaar product ook meteen de beoordelingen en ervaringen van andere gebruikers kunnen lezen. In tegenstelling tot het advies van een verkoper zijn deze beoordelingen oprecht en vooral echt. Een dergelijk waarderingssysteem heeft ontzettend veel invloed op het koopgedrag van mensen. Ze worden gebruikt om aan te geven hoe iemand een dienst of product heeft ervaren. De kwaliteit wordt besproken, sommige mensen gebruiken een beoordeling om te laten zien hoe blij ze met uw dienst zijn. En andere juist voor het tegenovergestelde.

 

Ook uw eigen pagina heeft een beoordelingssysteem waar bezoekers waarderingen en reacties kunnen achter laten. Dit heeft meerdere voordelen voor zowel de klant als de leasemaatschappij. De twee voornaamste zijn.:Dat wij op deze manier ons steentje willen bijdragen om leasebedrijven te motiveren om een perfecte dienstverlening neer te zetten. En willen we de bezoeker de mogelijkheid geven om op basis van eerlijke beoordelingen een goede keus te maken.

Via uw eigen online account bij ons. Kunt uw eenvoudig op deze berichten reageren om zo eventuele klachten en of andere zaken direct op te lossen.

Vindbaarheid en SEO.

Google SEOMaar er is meer! uw bedrijf wordt niet alleen vermeld in onze zoekmachine. Een bedrijfsvermelding op leasen24.nl zorgt naast de bezoekers via onze website ook voor betere zoekmachine resultaten van uw eigen bedrijfswebsite. Met de link naar uw website vanaf die van ons. Heeft u een zeer sterke en autoritaire zogenoemde ‘backlink’ te pakken. Hierdoor gaat Google uw website beter waarderen en zal uw website posities binnen de verschillende zoekmachines behalen. Wat leidt tot meer verkeer en dus meer omzet.

De bekende Google sterren.

Vindbaarheid & SEOAl onze bedrijfsvermeldingen worden overgenomen door Google. De beoordelingen op deze pagina’s worden ook gebruikt en weergegeven als de bekende sterretjes in het zoekresultaat. Deze waarderingssterren in Google zorgen ervoor dat een bezoeker sneller op het resultaat klikt om vervolgens door te klikken naar uw website. Hoe beter de beoordeling, hoe beter de positie van deze pagina, wat indirect uw eigen website positief beïnvloed.

Social Media.

Social media Google+Social Media TwitterSocial media FacbookNiet alleen kunt u uw Social media accounts toevoegen aan de unieke bedrijfspagina. Waarmee bezoekers bijvoorbeeld op uw Facebook, Twitter, Instagram of Google+ kanaal terecht komen. Ook heeft de bedrijfsvermelding deelknoppen, waarmee een bezoeker in een klik uw bedrijfsvermelding kan delen op zijn of haar eigen Social media account.

Mobile friendly.

ResponsiveLeasen24.nl is opgebouwd met de allernieuwste technieken waardoor onze website responsive is. Wat betekend dat het voor alle apparaten geoptimaliseerd is. Op welk apparaat de website gebruikt wordt of dat nou en computer, tablet, telefoon of laptop is. Ongeacht het formaat van het display / beeldscherm zal onze website altijd optimaal weergegeven worden en daardoor snel en efficiënt werken.

 

Hoe vermeld je je bedrijf op leasen24?

Hoe voegt u een bedrijf toe aan onze website?

 

1. Creëer een account.

creeer accountSelecteer een van de abonnementen en creëer een account voor je bedrijf. Een vermelding van je bedrijf op Leasen24.nl geeft bezoekers de gelegenheid om je bedrijf te vinden op regio en om een review en waardering achter te laten, zodat andere bezoekers kunnen zien hoe goed de service, het aanbod en het totaal plaatje van uw bedrijf scoort.

2. Voeg uw bedrijf toe.

 

bedrijf aanmelden

Uw leasemaatschappij toevoegen is super simpel! Het invullen van het adres, toevoegen van uitgebreide informatie, afbeeldingen en andere relevante informatie zoals bijvoorbeeld aanbiedingen en uw persoonlijke top 10 lease auto’s doet u allemaal via een formulier. Vul de gegevens over u bedrijf zo goed mogelijk in en wees duidelijk in de presentatie tekst van uw bedrijf.

Zorg voor een unieke tekst van minimaal 500 woorden. (Dus geen bestaande tekst vanaf uw eigen website) Maar een nieuwe informatieve tekst, waarmee je potentiële klanten in een kort en krachtig stukje tekst uw unieke eigenschappen, sterke punten en informatie geeft.

Zorg voor minimaal 1 afbeelding van 1280 x 720 px. Als hoofdafbeelding. Dit dient een rechtenvrije afbeelding, of een afbeelding te zijn waarvan u het auteursrecht heeft. Indien u dit wenst kunt u meerdere afbeeldingen toevoegen. Deze worden dan als een galerij weergeven op de bedrijfsvermelding. Denk bijvoorbeeld aan een selectie van uw leaseauto’s of ander afbeeldingen die representatief zijn voor uw bedrijf.

Vermeld uw contactgegevens in de betreffende velden en controleer deze op fouten. Vermeld eventueel uw Social Media kanalen, zoals Facebook, Twitter, Instagram & Google+
Zodra uw bestelling afgerond is en de betaling compleet is, kijken wij of de aanmelding compleet is en plaatsen wij deze op de website.

 

3. Krijg meer bezoekers op uw website.

 

meer bezoekers en conversieOmdat bezoekers van onze website kunnen zoeken naar leasemaatschappijen in hun eigen regio of op leasevorm. Krijgen ze een specifiek overzicht van de bedrijven die bijvoorbeeld alleen Privatelease of Shortlease aanbieden, indien daar naar gezocht wordt. Omdat omdat hier de doelgroep nog specifieker wordt zijn de bezoekers die op uw website terecht komen, erg waardevol omdat ze al gericht aan het zoeken zijn.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren