Op deze pagina kunt u verschillende soorten lease vergelijken. Gebruik onze eenvoudige tools en informatie om de ideale leaseauto voor u te vinden. U kunt onder andere filteren op merk, prijs, type brandstof, versnellingsbak en looptijd en zo door te vergelijken de juiste lease aanbieder en auto te vinden.


Er zijn verschillende lease mogelijkheden waaruit u kunt kiezen, waaronder: private lease, financial lease en occasion lease. De meest populaire keuze is Private Lease, dus het aanbod in dit segment is daarom ook het grootst. Wanneer u meer wilt weten over een bepaalde leasevorm kunt u de desbetreffende pagina in ons menu selecteren om meer te weten te komen.

Wat is auto leasen ?

Leasing is een vorm van financiering waarbij u een voertuig huurt of af-koopt voor een bepaalde tijd. Leasing kan verschillende vormen aannemen en verschillende doelstellingen hebben. Leaseauto’s worden meestal geleased door bedrijven, hoewel ook particulieren steeds vaker leasen. Vanwege de belastingvoordelen ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe auto, is leasen populair geworden onder bedrijven.

Zakelijk of privé  lease vergelijken?

Wij hebben ook een vergelijkingsmodule ontwikkeld waarmee u een zakelijke leaseauto of een private leaseauto kunt vergelijken. Zakelijke lease auto’s genieten, net als leaseauto’s van bedrijven, fiscale voordelen, maar alleen als uw onderneming liquide is. Als ondernemer is het echter ook haalbaar om een privé-auto te huren.

Waarom is het van belang om eerst auto lease te vergelijken?

Voordat u een voertuig gaat leasen, is het van cruciaal belang om leases te vergelijken. Dit is te wijten aan de vele verschillen tussen leasingovereenkomsten en leasingbedrijven. U kunt een gesprek met de betreffende leasemaatschappij beginnen door eerst vast te stellen wat voor soort leaseauto u nodig heeft. Hierdoor komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Leasemaatschappijen veranderen voortdurend hun prijzen en het type auto’s dat beschikbaar is voor lease, wat een groot probleem kan zijn voor mensen die een auto willen leasen. Daarom hebben wij het ons doel gemaakt om onze lease module 24/7 up-to-date te houden.

Niet alleen dat, maar u kunt ook elektrische auto’s vergelijken op onze website! Wij hebben een hele pagina gewijd aan elektrische auto vergelijkingen. Voor meer informatie over elektrisch rijden, klik hier!

Hoe vind je de beste lease auto met onze vergelijker?

Wanneer u op zoek bent naar een lease auto, is het van cruciaal belang om te weten wat uw maximale budget is en welke auto daar binnen past. Vervolgens kunt u ons eenvoudige filter systeem gebruiken om lease auto’s te vergelijken en de beste te selecteren. Leaseauto’s vergelijken is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Daarna kunt u ons eenvoudige filter systeem gebruiken om leaseauto’s te vergelijken en de beste keuze te maken. Leases vergelijken is nog nooit zo eenvoudig geweest! U kunt ook alle informatie die u wilt over Leaseauto’s op onze website vinden, zoals leaseauto reviews, vergelijkingen van leasemaatschappijen en leaseauto voorwaarden. Het is tijd om te beginnen met leasen zodra u hebt vastgesteld wat u zoekt in een Lease auto!