Welkom op onze leasevergelijkingspagina, waar het vinden van de perfecte leaseauto eenvoudiger wordt dan ooit. Met onze gebruiksvriendelijke tools en uitgebreide informatie, kunt u moeiteloos de ideale auto selecteren die naadloos aansluit bij uw wensen en levensstijl. Of u nu zoekt op merk, prijs, brandstoftype, transmissie of looptijd, onze filters helpen u bij het vergelijken en kiezen van de juiste leaseaanbieder en auto die past bij uw behoeften.

Neem een kijkje bij onze selectie die variëren van economische stadswagens tot luxe modellen, en vind vandaag nog de leaseauto die bij u past. Met heldere prijsinformatie en specificaties bij elke optie, wordt het kiezen van uw volgende auto een fluitje van een cent.


Er zijn verschillende lease mogelijkheden waaruit u kunt kiezen, waaronder: private lease, financial lease en occasion lease. De meest populaire keuze is Private Lease, dus het aanbod in dit segment is daarom ook het grootst. Wanneer u meer wilt weten over een bepaalde leasevorm kunt u de desbetreffende pagina in ons menu selecteren om meer te weten te komen.

Wat is auto leasen ?

Leasing is een vorm van financiering waarbij u een voertuig huurt of af-koopt voor een bepaalde tijd. Leasing kan verschillende vormen aannemen en verschillende doelstellingen hebben. Leaseauto’s worden meestal geleased door bedrijven, hoewel ook particulieren steeds vaker leasen. Vanwege de belastingvoordelen ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe auto, is leasen populair geworden onder bedrijven.

Zakelijk of privé  lease vergelijken?

Wij hebben ook een vergelijkingsmodule ontwikkeld waarmee u een zakelijke leaseauto of een private leaseauto kunt vergelijken. Zakelijke lease auto’s genieten, net als leaseauto’s van bedrijven, fiscale voordelen, maar alleen als uw onderneming liquide is. Als ondernemer is het echter ook haalbaar om een privé-auto te huren.

Waarom is het van belang om eerst auto lease te vergelijken?

Voordat u een voertuig gaat leasen, is het van cruciaal belang om leases te vergelijken. Dit is te wijten aan de vele verschillen tussen leasingovereenkomsten en leasingbedrijven. U kunt een gesprek met de betreffende leasemaatschappij beginnen door eerst vast te stellen wat voor soort leaseauto u nodig heeft. Hierdoor komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Leasemaatschappijen veranderen voortdurend hun prijzen en het type auto’s dat beschikbaar is voor lease, wat een groot probleem kan zijn voor mensen die een auto willen leasen. Daarom hebben wij het ons doel gemaakt om onze lease module 24/7 up-to-date te houden.

Niet alleen dat, maar u kunt ook elektrische auto’s vergelijken op onze website! Wij hebben een hele pagina gewijd aan elektrische auto vergelijkingen. Voor meer informatie over elektrisch rijden, klik hier!

Voordelen van Leasen.

Wanneer u overweegt een auto aan te schaffen, is leasen een aantrekkelijke optie die tal van voordelen biedt. Hieronder verkennen we waarom leasen steeds populairder wordt onder zowel particuliere als zakelijke gebruikers:

  1. Financiële flexibiliteit: Bij het leasen van een auto hoeft u zich geen zorgen te maken over de grote initiële investering die gepaard gaat met de aankoop van een nieuwe auto. U betaalt een vast maandelijks bedrag, waardoor u gemakkelijker kunt budgetteren.
  2. Geen onderhoudszorgen: De meeste leaseovereenkomsten omvatten onderhoud en reparaties, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverwachte onderhoudskosten.
  3. Altijd een nieuwe auto: Leasen stelt u in staat om elke paar jaar van auto te wisselen, zodat u altijd kunt genieten van de nieuwste modellen en technologieën.
  4. Belastingvoordelen voor zakelijke gebruikers: Zakelijke leasers kunnen profiteren van belastingvoordelen, waaronder btw-aftrek en fiscale voordelen op leaseauto’s.
  5. Geen zorgen over waardevermindering: Anders dan bij het kopen van een auto, hoeft u zich bij het leasen geen zorgen te maken over de waardevermindering van het voertuig.
  6. Inclusief verzekering: Vaak is bij leasecontracten een verzekering inbegrepen, wat zorgt voor extra gemak en veiligheid.
  7. Maatwerk contracten: Leasecontracten kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften, met variabele looptijden en kilometerstanden, afhankelijk van uw persoonlijke of zakelijke behoeften.

Door te kiezen voor een leaseauto, kunt u genieten van de vrijheid en het comfort van het rijden zonder de last van eigendom. Of u nu een ondernemer bent die op zoek is naar een kosteneffectieve oplossing voor uw zakelijke behoeften, of een particulier die de nieuwste auto wil rijden, leasen biedt een flexibele en zorgeloze weg naar uw nieuwe auto.

Hoe vind je de beste lease auto met onze vergelijker?

Wanneer u op zoek bent naar een lease auto, is het van cruciaal belang om te weten wat uw maximale budget is en welke auto daar binnen past. Vervolgens kunt u ons eenvoudige filter systeem gebruiken om lease auto’s te vergelijken en de beste te selecteren. Leaseauto’s vergelijken is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Daarna kunt u ons eenvoudige filter systeem gebruiken om leaseauto’s te vergelijken en de beste keuze te maken. Leases vergelijken is nog nooit zo eenvoudig geweest! U kunt ook alle informatie die u wilt over Leaseauto’s op onze website vinden, zoals leaseauto reviews, vergelijkingen van leasemaatschappijen en leaseauto voorwaarden. Het is tijd om te beginnen met leasen zodra u hebt vastgesteld wat u zoekt in een Lease auto!