Bij Renault hebben ze nu een erg mooie aanbieding lopen. Deze aanbieding is in samenwerking met autobedrijf Indumij en Renault. En kun je nu voor een leuk leasebedrag per maand een Renault Clio met Private Lease aanschaffen. Dit kan al vanaf € 295,- per maand op basis van 60 maanden en 10.000 kilometers per jaar.

Ik wil een Clio

Renault Clio met Private Lease.

Renault staat al jaren bekend als leverancier van Franse kwaliteit auto’s Met De Renault Clio als een van hun populairste modellen is deze auto leuk om te zien, en kom je elke keer weer goed voor de dag. Je kunt nu een Renault Clio met Private Lease aanschaffen voor een zeer laag maandbedrag. Om deze actie kracht bij te zetten, zijn er extra veel voordelen waar je van kunt profiteren. Zo kun je niet alleen een Renault Clio kopen of leasen, je kunt je eigen auto gratis laten taxeren voor een mooie inruil prijs. Je kunt maar liefst kiezen uit 30 verschillende kleuren en een gratis Renault Clio met Private Lease offerte opvragen.

Kopen of leasen.

Vanaf € 13.690 kun je al een Clio kopen, en kun je een gratis taxatie voor je huidige auto aanvragen. Je krijgt dan meteen een mooie inruil bod en een aanbieding voor een nieuwe Renault Clio. Wil je liever genieten van de vele voordelen van een Renault Clio met Private Lease? Dan kun je hier ook een gratis offerte voor aanvragen en al leasen vanaf € 295 per maand. Afhankelijk van je looptijd en kilometers.

Lease voordelen.

Bij een Renault Clio met Private Lease constructie, lease je onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease. Deze voordelen zijn onder andere: Een all-inclusive maandbedrag waarin, al het onderhoud, banden, reparatie en gratis pechhulp zit. Dan zijn we er nog niet. Je betaal geen bijtelling omdat het hier een privé lease constructie betreft. Je hoeft ook niks aan te betalen, het enig wat je naast je vaste maandbedrag nog moet betalen is de brandstof. Wil je precies weten wat een Private Lease is bekijk dan deze pagina.

Nieuwsgierig? Bekijk hieronder het interactieve 360 graden filmpje van de nieuwe Renault Clio.

Nog meer voordeel.

Wanneer je nu gebruik maakt van de aanbieding van Auto Indumij. Krijg je naast de voordelige leaseprijs per maand. Ook nog enkele andere voordelen. Zo maak je kans op een exclusief Renault Sport Horloge. De eerste 100 mensen die deze aanbieding gebruiken, krijgen ook nog eens een dinerbon cadeau. Indien je zelf nog een auto hebt, die je wel wilt doen om deze Clio te kunnen rijden. Dan kun je gebruik maken van de Cashback en gratis taxatie regeling, waarbij je een mooi bedrag voor je huidige auto terug krijgt.

Hoe werkt het?

Het is heel simpel en duurt max 5 minuten. Om gebruik te maken van deze aanbieding en een gratis offerte aan te vragen. Maak je gebruik van onderstaande knop. Je komt dan op de website voor de Renault Clio met Private Lease. Vervolgens kun je daar kiezen tussen een Renault Clio kopen met of zonder inruil van je eigen auto. Of kun je kiezen voor de voordelen van een Private lease.

Als je kiest voor de Privé lease, dan kun je al een nieuwe Clio vanaf € 295 per maand rijden op basis van maanden en 10 duizend kilometer. Deze opties kun je zelf wijzigen. Zo kun je kiezen uit de nieuwe Renault Clio Energy TCe 90 S&S Life, Zen, of Limited. Afhankelijk van welke extra opties, looptijd en aantal kilometers je kiest, kun je snel een eenvoudig je maand bedrag berekenen. Bevalt dit je dan kun je hier een offerte voor aanvragen om meer informatie te krijgen.

Ik wil een Clio 

Laat een Reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.