Een auto leasen is erg persoonlijk en dient helemaal afgestemd te zijn op je wensen. Daarom zijn er meerdere leasevormen. Een overzicht van alle lease soorten vind je op onze homepage. Voor elke leasevorm hebben wij een aparte pagina met informatie over de betreffende vorm gemaakt. Hoewel private lease een van de populairste varianten is en veel voordelen kent. Kan het soms zo zijn dat je juist opzoek bent naar een auto met een leasecontract voor een kortere periode. In dit geval kan het leasen van een occasion een uitkomst bieden. Naast de Privé Lease van MijndomeinAuto zijn de MijndomeinAuto Occasions een perfect alternatief.

MijndomeinAuto Occasions.

Er worden regelmatig auto’s eerder terug gebracht of na hun looptijd van 4 jaar. Deze auto’s worden vervolgens verkocht of komen in de occasion catalogus terecht. In feite is dit een private lease met een gebruikte auto. Het voordeel zit hem vooral in de prijs en de waarde van de auto. Omdat de auto een stuk minder waard is kan deze tegen een aanzienlijk lager maandtarief geleaset worden. Terwijl je nog steeds de voordelen van een relatief nieuwe auto hebt. Want 4 jaar is natuurlijk helemaal niet oud voor een auto.

Bij MijndomeinAuto occasions kun je hier gebruik van maken en is dit uitermate geschikt voor mensen die niet opzoek zijn naar een auto met direct een lang contract. Dit is een perfecte oplossing als auto lease voor de ZZP’er. Met name omdat veel ZZP’ers nog niet over voldoende liquide middelen beschikken om direct een nieuwe private lease auto te nemen. Of omdat ze nog niet zo lang bestaan als bedrijf en er voor de leasemaatschappij nog onvoldoende jaarcijfers beschikbaar zijn voor het verlenen van een Financial lease.

Hoe werkt het?

Heel simpel ga je naar de website van MijndomeinAuto waar je in het menu kunt kiezen voor het eerste tab met auto’s. Wanneer je hierop gaat staan zie je onder andere ook de MijndomeinAuto Occasions. Klik hierop en je wordt naar de pagina geleidt waar je alle beschikbare gebruikte lease auto’s ziet staan. Schrik niet wanneer dit er minder zijn dan verwacht, deze pagina wordt regelmatig vernieuwd en vind je er continue nieuwe auto’s.

Je kunt ook op onderstaande knop drukken. Je wordt dan direct naar de juiste pagina met alle betreffende informatie over de MijndomeinAuto Occasions geleidt.

Voordelen van de occasions.

Ook het rijden van een gebruikte lease auto kent enkele voordelen. Zo kun je een occasion veel sneller rijden omdat deze vrijwel direct beschikbaar is. Je hebt een 100% prijsgarantie. De occasions zijn standaard al erg luxe uitgevoerd. Een groot bijkomend voordeel is omdat de waarde van de auto’s al een stuk lager ligt er geen BKR registratie plaats vind. De looptijden van de contracten zijn aanzienlijk korter en daarom erg interessant wanneer je niet meteen een lang lease contract wilt aangaan.

Naast MijndomeinAuto occasions zijn er nog meer leasemaatschappijen die gebruikte lease auto’s aanbieden in het assortiment. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij de Leaseplan occasions. Dit is een groot bedrijf met veel auto’s en mogelijkheden. Grote kans dat je hier een geschikte lease occasion vindt.

Naar MijndomeinAuto Occasions   

Laat een Reactie achter

  1. M Wilgenhof

    Informatief artikel! De MijndomeinAuto Occasions zijn een voordelig alternatief. Als ik naar de mogelijkheden kijk zou ik deze manier wel willen toepassen, ook omdat de contracten van korte duur zijn. Bedankt voor deze informatie.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.