Private lease in de lift, en niet zo,n beetje ook. Steeds meer mensen ontdekken het gemak en de voordelen van een Privé lease. Zo reden er in eind 2015 nog 36.000 Private lease auto’s in Nederland. Dat is een jaar later, gestegen naar 78% meer. Eind 2016 reden er namelijk 64.000 privé leaseauto’s rond.

Als we alle leaseauto’s bij elkaar optellen en dus zowel de zakelijke leasevormen als de privé lease vormen nemen. Dan rijden er op dit moment +/- 800.000 Leaseauto’s rond in ons kleine landje. Om een beeld te krijgen hiervan, is het wellicht handig om te weten dat er in Nederland zo,n 8 miljoen auto’s zijn.

Private lease in de lift.

Als je goed oplet, dan zie je dat meer en meer bedrijven de private lease vorm aanbieden. Dit begon een paar jaar geleden met kleine auto’s die je al rond de 200,- kon leasen. Inmiddels is de vorm van leasen zo populair dat meerdere automerken en dealers met succes met grotere auto’s zijn gaan experimenteren. Zo kun je tegenwoordig zelfs de graag geziene middenklasse leasen en hebben de merken zelfs opties om hun meest prestigieuze en luxe modellen via een private lease aan te schaffen.

Net zoals bij veel nieuwe producten en diensten is het succes van de reden waarom private lease in de lift zit, vooral te danken aan het gemak en het feit dat je de totaal prijs voor de auto betaald. Wanneer je alles tegen elkaar afweegt. En voor jezelf nagaat wat de beste oplossing is om een nieuwe auto te gaan rijden. Dan zul je verbaasd zijn hoe weinig verschil er tussen kopen of privé leasen zit. In veel voorbeelden kun je zelf zien dat een lease, voordeliger is. Nederlanders houden van gemak en rijden graag nieuwe en veilige auto’s. Deze nieuwe leasevorm neemt alle zorgen weg en laat meer mensen betaalbare een nette auto rijden.

Voor een vastbedrag per maand hoef je als consument niet meer om te kijken, naar wegenbelasting, verzekering, pechhulp, onderhoud, reparaties en ga zo maar door. Vaak zijn er extra opties bij te nemen zoals winterbanden en vervangen vervoer bij reparatie. Het enige nadeel van een lease is dat deze als BKR notering wordt geregistreerd en dus nadelige effecten kan hebben op het afsluiten van een hypotheek.

Laat een Reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.