Wij krijgen van onze website bezoekers elke week veel vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen binnen de leasing. Daarom gaan we de meest voorkomende vragen behandelen in aparte blogs zodat jij als bezoeker van onze lease vergelijken website makkelijk de antwoorden op je vraag terug kunt vinden. Dit scheelt jouw een mailtje typen en ons weer vele reacties. 😉 Een van de meest gestelde vragen de laatste periode is: Of er een Private Lease van 12 maanden is.

Private Lease van 12 maanden.

Binnen de leasing is veel mogelijk. Hoewel je in sommige situaties wel genoodzaakt bent om een bepaalde leasevorm aan te nemen. Is wel bijna alles mogelijk. Echter aan alle mogelijkheden hangen natuurlijk prijskaartjes. Ook een private lease van 12 maanden is mogelijk bij de meeste leasemaatschappijen. Bij de meeste leasebedrijven hanteren ze een minimale looptijd van 1 jaar en maximaal 5 jaar. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op de regel, en kun je soms zelfs een jaartje langer leasen.

De voordelen van een private lease van 12 maanden.

Afhankelijk van waar je voor wilt leasen kan een dergelijke looptijd interessant zijn. Denk bijvoorbeeld aan een startende ondernemer of een ZZP’er die nog maar net begonnen is, en al zakelijk succes boekt maar nog geen lange looptijd wil aangaan omdat hij geen zekerheid heeft over hoe z,n business en financiĂ«le plaatje erover 1 of 2 jaar uitziet.In zo,n geval kan een private lease van 12 maanden, of een shortlease erg interessant zijn. Natuurlijk hangt hier een prijskaartje aan en zal het te betalen maandelijkse bedrag erg hoog zijn.

Ga voor jezelf goed na, waar je een lease auto voor gaat gebruiken, hoeveel kilometers je wilt gaan rijden en hoelang de looptijd gaat zijn. Deze gegevens zijn erg belangrijk wanneer je gaat leasen en niet teveel wilt betalen. Alle lease maatschappijen hanteren namelijk strikte regels en is eerder opzeggen wel mogelijk, maar zit hier wel een opzegvergoeding aan vast.

Zo heeft LeasePlan Nederland ook de mogelijkheid om de auto eerder in te leveren dan dat is overeengekomen. Je kan dan een nieuwe looptijd afpreken of je private lease opzeggen. In dit geval zul je bij moeten betalen en betaal je 100% van de resterende leaseprijs over het resterende aantal maanden van de looptijd.

Private lease van 3 maanden of meer.

Mocht je toch iets meer zekerheid willen en het niet erg vinden om een jonge gebruikte auto te rijden. Dan is het interessant om bij Helder Private Lease te kijken. Bij deze leasemaatschappij kun je na 3 maanden al boetevrij opzeggen. Daarnaast heeft het bedrijf hele goede voorwaarden en een compleet private lease pakket, waar bij alles inclusief is, behalve de brandstof. Helder heeft een vrij uniek concept in Nederland. En is zeker de moeite waard om een offerte aan te vragen voor een private lease auto.

Verder is de prijs die je betaald voor een lease auto, altijd afhankelijk van wat voor een auto je neemt (Merk en model). Met welke opties, de looptijd, het aantal kilometers en ga zo maar door. Om een duidelijk beeld te krijgen van wat een private lease van 12 maanden jou gaat kosten. Kun je het beste contact opnemen met een van de leasemaatschappijen vermeld op onze website. Je kunt daarvoor de balk aan de rechterkant van deze pagina gebruiken. Waar wij de betere leasemaatschappijen hebben vermeld en vergeleken. Of kun je gebruik maken van onze leasebedrijven zoekmachine op deze pagina.