Of je nou een startende ondernemer bent, of al enige tijd bezig bent. Een auto leasen voor de ZZP’er is op meerdere vlakken interessant. Wanneer je net begint als starter, dan heb je nog niet het budget om een auto te kopen en een dergelijke flinke investering te doen. Dus hier kan een auto leasen voor de ZZP’er goed van pas komen. Toch zitten hier ook weer haken en ogen aan want als starter kun je niet zo eenvoudig een auto leasen omdat je nog geen jaarcijfers kunt overleggen.

Naar ZZP Lease  

Auto leasen voor de ZZP’er.

Wanneer je als ZZP’er net komt kijken, heb je nog geen jaarcijfers en kun je maar moeilijk een auto leasen omdat de meeste leasemaatschappijen wel eerst de cijfers ven je bedrijf willen zien. Ook leasemaatschappijen willen zeker weten dat je voor een bepaalde looptijd de auto kunt bekostigen. Desondanks is het wel mogelijk, daarover zo meteen meer. Een auto leasen voor de ZZp’er die al enige tijd bezig is, kan ook interessant zijn. Zelfs wanneer je een goed draaien bedrijf hebt met goede jaarcijfers en een goede jaaromzet, wil je misschien liever over de liquiditeit beschikken voor belangrijke investeringen. Desalniettemin wil je wel goed voor de dag komen in een representatieve auto. Hier bied een lease auto een mooie uitkomst.

Omdat er veel verschillende situaties zijn en iedereen weer andere wensen en voorwaarden heeft om een bedrijf te runnen. Zijn er veel verschillende leasevormen te vinden bij de vele leasemaatschappijen. Een van de betere leasemaatschappijen Leaseplan heeft een auto leasen voor de ZZP’er wel erg aantrekkelijk gemaakt.

ZZP lease.

Deze zogenoemde ZZP lease bij LeasePlanDirect heeft alles wat je als ondernemer met eenmanszaak of ZZP’er nodig hebt. In het autoabonnement zitten de volgende voordelen.

  • De auto op locatie brengen.
  • Schade en glas reparatie.
  • Onderhoud en reparatie van andere gebreken.
  • Gratis haal en breng service.
  • Vervangen van banden.
  • Motorrijtuigenbelasting.
  • Allrisk verzekering.
  • Pechhulp.

Zo zie je dat werkelijk aan alles gedacht is. Alleen de brandstof moet je zelf regelen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillen looptijden van de auto abonnementen. Zo kun je al vanaf 6, 12 of 24 maanden een ZZP lease nemen

Kopen of leasen?

Wat is beter? Een auto kopen of leasen? Veel mensen zouden al snel zeggen dat het kopen van een auto beter is, maar is dit wel waar? Wanneer je koopt, heb je te maken met onvoorziene kosten. Zo kan de schade en reparatie aan je auto hoger uitvallen waardoor je meer geld kwijt bent. Wanneer je een lease auto neemt, dan weet je elke maand precies waar je aan toe bent. Je betaald een vast bedrag ongeacht hoeveel gebreken, schade en of slijtage er plaats vind.

Shortlease of occasion lease voor de startende ZZP’er.

Een van de ZZP lease opties die LeasePlan bied is de shortlease. Bij deze leasevorm is het al mogelijk om een auto voor 6 maanden te leasen. Daarnaast is het abonnement per dag opzegbaar waardoor het financiële risico aanzienlijk kleiner is en je ook als starter zonder jaarcijfers al een auto kunt leasen. Andere voordelen van een shortlease zijn. De auto is direct leverbaar voor een all-inclusieve prijs. Dan is er ook nog de occasion lease. Hiermee kun je al een auto voor 12 maanden leasen. Je hebt dan de zekerheid van een goed dealer onderhouden lease auto met zeer weinig kilometers op de teller. Ook deze auto’s zijn direct leverbaar.

Voor meer informatie en een overzicht van het lease auto aanbod. Gebruik je onderstaande knop. je wordt dan direct doorverwezen.

Naar ZZP Lease  

Laat een Reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.