Die nieuwe modellen van Renault in 2017 zijn echte pareltjes, niet alleen voor het oog maar ook voor het rijplezier. Het Franse merk staat bekend als comfortabel en sterk. Momenteel heeft het automerk samen met een van de grootste Renault dealers ‘Auto Indumij’ een mooie actie. Ze hebben 3 modellen in deze aanbieding zitten die je nu of voor een voordelig tarief kunt kopen of leasen middels een private lease. Het gaat om de hier al eerder genoemde Renault Clio Energy TCe 90. De nieuwe Twingo SCe 70, en de in dit artikel benoemde Renault Captur Energy TCe 90.

Ik wil een Captur  

Renault Captur met privé lease.

Met de campagne van Auto Indumij ‘ik wil een captur’ Kun je nu tegen een aantrekkelijke prijs een nieuwe Captur rijden. Daarnaast krijg je er enkele leuke voordelen bij. Zoals een Renault Sport horloge, een dinerbon en een gratis taxatie en inruil bod voor je huidige auto. Je kunt kiezen of je de nieuwe Renault Captur wilt kopen of financieren middels een Private Lease.

Renault Captur met Prive Lease

 • Kopen.

De Renault Captur Energy TCe 90 Authentique kun je al kopen voor € 16.950. Via onderstaande knop kun je naar de website van ‘ik wil een captur’ waar je kunt kiezen voor kopen of leasen. Je krijgt de optie om met of zonder ruil auto te kopen en leasen. Je kunt meteen je huidige auto gratis laten taxeren voor een mooie inruil prijs.

 • Private Lease.

Naast kopen is het ook mogelijk om de nieuwe Renault Captur met Privé lease aan te schaffen. Deze laatste optie is de laatste 2 jaar erg populair aan het worden. Meer mensen ontdekken de voordelen van een Privé lease. Wanneer je de Renault Captur met Prive Lease neemt. Dan hoef je zelf naast het maandelijkse maandbedrag van € 349,- alleen nog de brandstof te betalen.

 • Wat krijg je bij de Renault Captur met Prive Lease?Private Lease keurmerk
 • All-inclusive vast maandbedrag.
 • Reparaties en onderhoud.
 • Wegenwacht / Pechhulp.
 • Verzekeringen.
 • Wegenbelasting.
 • Mooi inruil bedrag voor je huidige auto.

Het lease maandtarief is op basis van 60 maanden en 10.000 kilometer. Dit kun je via de website aanpassen als je een vrijblijvende offerte gaat aanvragen. Je kunt kiezen uit, 24, 26, 48 of 60 maanden. Met 10, 15, 20, 25 of 30.000 kilometer op jaarbasis. Afhankelijk van deze keuzes en de uitvoering van de auto wordt er een maandprijs berekend. Qua uitvoeringen kun je kiezen uit de Renault Captur TCe S&S Authentique, Expression of Dynamique.

Om een gratis offerte aan te vragen, met of zonder gratis taxatie van je huidige auto. Gebruik je onderstaande knop om direct naar de actie pagina van ‘ikwileencaptur’ te gaan.

Ik wil een Captur  

Laat een Reactie achter

 1. P. Klein

  Leuk model! Toch maar is meenemen in de keuze voor mijn nieuwe auto 🙂 Peter – MAV

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.