Hoewel de leasebranche voor een aanzienlijk deel verantwoordelijk is voor de autoverkoop in Nederland. Zijn er nog altijd veel mensen die liever een auto kopen dan leasen. Vooral de erg jonge tweedehands auto’s die uit een lease komen en daardoor een eigenaar hebben gehad, zijn erg gewild. Een auto kopen bij Nederlands grootste Leasemaatschappij heeft vele voordelen. Hieronder gaan we kijken naar alle voordelen van de Leaseplan Occasions.

LeasePlan Occasions.

Een ex-lease auto kopen brengt vele voordelen met zich mee. Hier sta je vaak niet stil bij en daarom gaan we je in deze publicatie laten inzien waarom een LeasePlan occasion een goede optie is. Los van het feit waar je een gebruikte auto koop, heeft dit het voordeel. Dat je minder geld verliest, we weten allemaal dat een auto in theorie een slechte investering is. Het is niet zoals onroerend goed en verlies je al enkele duizenden euro’s op het moment dat je met een nieuwe auto de showroom uitrijd. Dit alleen al is voor veel mensen reden genoeg om een gebruikte tweedehands auto te kopen. Wat nog beter is dan een willekeurige gebruikte auto te kopen, is het kopen van een ex-lease auto.

 • Eerste eigenaar.

Een occasion waarvan je weet dat er maar een andere (eerste) eigenaar is geweest, is al een grote pre. Een plus punt! Dit betekend dat de auto op een manier is gebruikt en dat de eigenaar naar alle waarschijnlijkheid erg zuinig is geweest op de auto.

 • Onderhoudshistorie.

Naast de eerste eigenaar, is ook de onderhoudshistorie van de auto bekend. Vanaf de dag dat de auto de fabriek heeft verlaten tot het moment dat jij deze als LeasePlan occasion koopt. Is de onderhoudshistorie terug te lezen in de documentatie van de auto. Zo kom je nooit voor verassingen te staan, en wordt je niet opgelicht zoals dat vaak gebeurd bij verschillende autodealers.

 • Onderhoud.

De lease auto’s van LeasePlanDirect zijn altijd perfect onderhouden volgens de fabrieksvoorschriften van de verschillende automerken. Niet alleen de onderhoudshistorie is aantoonbaar en in te zien. Maar ook het onderhoud is door vakmensen uitgevoerd, en zijn de eventueel gebruikte nieuwe onderdelen allemaal afkomstig van de originele fabrikant van de auto.

 • Veel keuze.

LeasePlan is de grootste leasemaatschappij van Nederland, en heeft een mega groot aanbod in Lease occasions. Het aanbod auto’s is zo groot dat het dagelijks wisselt. De auto’s zijn nooit ouder dan 5 jaar hebben maar een eigenaar gekend. Je hebt dus volop keuze uit zeer goed onderhouden lease occasions.

 • Showrooms.

Naast de zoekfunctie op de website, heeft LeasePlan Occasions een aantal vestigingen door het land zitten. Je kunt hier in de showroom de auto’s bezichtigen voordat je deze koopt. Net als bij elke andere occasion dealer. Het leasebedrijf heeft occasion showrooms in: Veghel, Breukelen, Moordrecht en Hengelo. Mocht de gewenste ex-lease auto die je zoekt, toch niet tussen het aanbod zitten. Dan kun je hiervoor een opdracht geven. Zodra er een auto met de gezochte kenmerken en wensen in het aanbod komt, krijg je hier automatisch bericht over.

 • All inclusieve prijs.

Wanneer je gaat voor een LeasePlan Occasion, dan ga je niet alleen voor een jonge goed onderhouden ex-lease auto die een eerste eigenaar heeft gehad. Maar krijg je ook een schone auto van zowel binnen als buiten. Meer dan 6 maanden APK. De tenaamstelling van het kenteken en 6 maanden garantie.

Zoals je ziet is het kopen van een ex-lease auto bij Nederlands grootste leasemaatschappij alleen maar voordelen. Een hoop garantie, service en zekerheid voor een mooie prijs. Mocht je toch liever voor het leasen van een nieuwe of gebruikte (occasion lease) willen gaan. Dan kan dat natuurlijk ook. Dit kan ook bij LeasePlan.

Nog even alle voordelen en pluspunten op een rij.

 • Vaste all-in prijzen
 • Auto is van eerste eigenaar geweest.
 • Perfect onderhouden en in superconditie.
 • Onderhoudshistorie aanwezig.
 • Erkend door NAP.
 • Grondige check voor aflevering.
 • 6 maanden APK
 • 6 maanden garantie.
 • Niet goed? Geld terug.
 • Inruilen oude auto mogelijk.
 • LeasePlan onderhoudspakket mogelijk van € 295,-

Naar LeasePlanDirect  

Laat een Reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.