Het leasen van een tweedehands auto kan in sommige specifieke situaties een goede oplossing zijn. Helaas is een Private lease met een gebruikte auto niet altijd voor de hand liggen en wordt het daardoor minder vaak aangeboden. Ondanks het aanbod kleiner is zijn er wel leasemaatschappijen die dit aanbieden en zich zelfs in specialiseren. Ene goed voorbeeld van een leasemaatschappij waar je ene Private lease occasion kunt bestellen is Helder Private Lease.

Private lease occasion.

Afhankelijk van de leasevorm heeft een leaseauto veel voordelen. Bij een private lease is dat vooral het gemak van onbezorgd rijden. Omdat de leasemaatschappijen zorg dragen voor alle overige kosten. Met de brandstof uitgezonderd, hoef je als consument echt nergens meer aan te denken. Waar je normaal zelf nog de verzekering, de motorvoertuigenbelasting en eventuele pechhulp diensten zelf moet bekostigen en regelen. Is dat bij een Private lease allemaal geregeld. Daarnaast zijn ook de extra;s zoals een inzittenden verzekering, winter en zomerbanden, vervangend vervoer, de reparatie bij gebreken en of schade en het onderhoud in de leaseprijs meegerekend.

Bij een Private lease occasion is dit ook het geval. Echter heb je ook nog eens het voordeel van een lager geprijsde auto omdat deze al gebruikt is. Voor deze constructie worden echter alleen jonge gebruikte lease auto’s ingezet. Zorgen over veel kilometers en bouwjaar is niet nodig. De leasemaatschappij moet zichzelf ook indekken voor de kosten dus deze bieden in deze constructie enkel jonge occasions aan. Het voordeel van en Private lease occasion is dat je in principe meer voor minder krijgt.

De kop eraf.

We weten allemaal dat het waardevlies van een auto het grootst is wanneer de auto de showroom verlaat. De kop is er dan spreekwoordelijk af en kan een auto met nog geen 10.000 kilometer op de teller. Soms al 10.000 euro goedkoper uitvallen. Dit kan in bepaalde situaties erg interessant zijn.

Stel je bent een startende ondernemen en je wilt toch een representatieve zakelijke auto rijden die van de nodige gemakken is voorzien? Bij een normale private lease of zelfs een zakelijke lease. Is dit bijna niet te doen. De kosten zijn erg hoog en wordt je in veel gevallen niet eens goedgekeurd door de kredietmaatschappij. Omdat een shortlease een 2e goede optie is maar vaak duurder vanwege de korte looptijd, is een Private lease occasion een goed alternatief.

Waar vind je deze private lease occasions?

Wanneer je aan je zoektocht op het internet begint, dan wordt je doodgegooid met de normale Private lease en Financial lease aanbiedingen. Zelfs wanneer je specifiek zoekt naar een Private lease met een occasion, krijg je vaak nog als eerste resultaten de leasemaatschappijen te zien die een dikke marketing portemonnee hebben. Dit maakt het zoeken niet makkelijker, dat is ook een van de redenen waarom wij deze website hebben opgezet. Wij willen alle informatie met betrekking tot het leasen en kopen van auto’s eenvoudig houden.

Enkele voordelen van een Private lease occasion.

  • Deze leaseauto’s zijn snel leverbaar.
  • Weinig kilometers en jonge leeftijd.
  • Altijd goed en dealer onderhouden auto’s

Naast het eerder genoemde Helder Private lease, dat zich puur alleen bezig houd met deze privé leasevorm van tweedehands auto’s. Heb je nog enkele andere grotere leasemaatschappijen die hierin kunnen voorzien. Sommige met een compleet aanbod en bij sommige zul je contact op moeten nemen om je wensen te bespreken. Leaseplan Nederland is daar een goed voorbeeld van. Dit is een van de beste leasemaatschappijen die Nederland kent. Als het op autolease aankomt hebben ze overal een oplossing voor.

Laat een Reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.