Naast het leasen van een splinter nieuwe auto die je helemaal naar wens hebt geconfigureerd kun je ook kiezen voor een private lease met gebruikte auto. Dit is een alternatief om toch een luxe auto tegen een laag maand bedrag te kunnen leasen. Voor nieuwe lease auto betaal je ook de nieuw waarde verspreid over de looptijd. Wanneer je een occasion lease neemt kun je alleen al genieten van het prijsvoordeel van de waardevermindering van de auto.

Private lease met gebruikte auto.

Een occasion leasen brengt een aantal voordelen met zich mee. Ten eerste het feit dat je een auto die ene paar jaar oud is gaat rijden brengt alleen al het voordeel van de waardevermindering. Daardoor betaal je veel minder voor dezelfde auto als wanneer deze helemaal nieuw zou zijn. Ten tweede zijn de auto’s niet heel oud. In de meeste gevallen tussen de 1 en 4 jaar. Ze hebben weinig kilometers en zijn altijd onderhouden geweest door merkdealers. Afhankelijk van waar je een lease contract afsluit krijg je een private lease met gebruikte auto inclusief onderhoud en reparatie. Dat betekend dat je je ook om het onderhoud en de eventuele gebreken geen zorgen hoeft te maken. Een iets oudere gebruikte lease auto kan sneller gebreken vertonen. Dit is dus een logische zorg wanneer je een auto koopt of leaset. Echter is bieden sommige leasemaatschappijen een all-inclusieve leasecontract waarbij alles inbegrepen zit.

Goedkoop een auto leasen als particulier.

Private lease groeit en daarmee ook het aanbod. Ook de interesse naar een occasion lease neemt ontzettend toe. Je kunt tegenwoordig goedkoop een auto leasen als particulier. Zo kunnen veel mensen toch in een net even wat vollere en rijker uitgeruste uitvoering rijden van hun favoriete automerk en model. Helemaal wanneer je bepaalde eisen stelt aan een auto zoals de luxe van stoelverwarming, een panoramadak, hi-end audio en ga zo maar door. Dit is natuurlijk voor iedereen anders. Maar juist deze opties maken een nieuwe auto erg prijzig. Wanneer je hier veel waarde aan hecht en iets minder aan de leeftijd van een auto dan is het goedkoop leasen als particulier van een gebruikte auto een goed alternatief. Zo kun je luxe rijden in comfort tegen een aantrekkelijke prijs.

Helder Private Lease.

Private lease met gebruikte auto via Helder Private Lease is een goede keuze. Helder staat voor duidelijkheid. Na het doorgeven van je wensen: merk, model enz. Gaat het bedrijf voor jou opzoek naar de perfecte goede dealer onderhouden lease occassion. Ze werken alleen maar samen met dealers die BOVAG zijn. Nadat ze de auto gevonden hebben kun je hem testen door middel van een proefrit. Helder bied een Private Lease contract waarbij alles in zit. Zowel het onderhoud, de reparaties, als de wegenbelasting en de verzekering. Daarnaast kun je boete vrij opzeggen en krijg je geen BKR registratie wanneer je bij Helder Private Lease een auto neemt.

Naar Helder Private Lease  

Laat een Reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.