Wanneer je een auto wilt leasen, dan zijn er ontelbaar mogelijkheden, als we het alleen al over alle leasevormen gaan hebben dan hebben is een pagina niet genoeg. Er zijn veel verschillende leasemaatschappijen die een allemaal weer een ander aanbod leasevormen hebben, en natuurlijk lease auto’s. Omdat het leasen van een nieuwe auto soms toch nog prijzig kan zijn. Zeker wanneer je een luxe model met veel opties wilt. Dan is een tweedehands auto leasen particulier een goed alternatief. Oftewel een Private lease met een gebruikte auto.

Tweedehands auto leasen particulier.

Naast het kopen van een ex-lease auto kan een tweedehands auto leasen particulier een goede optie zijn. Waar je bij het kopen van een ex-lease auto veel voordelen krijgt, zoals de jonge goed dealeronderhouden auto’s. de garantie van een eerste eigenaar etc. Heeft een private lease van een occasion ook veel voordelen. Dit is precies anders om.Het gaat hier namelijk om het leasen van een auto die of eerder is teruggebracht door de vorige leaserijder. Of een jonge auto die koper alweer verkocht heeft aan een dealer. Veel van dit soort auto’s worden dan ook als lease auto aangeboden.

Meer voor minder leasen

Wat dat betreft is er veel mogelijk. Je kunt werkelijk alles wel vinden. Jonge auto’s met weinig kilometers van nog geen jaar oud tot auto’s die al 5 jaar oud zijn. Maar in alle gevallen goed onderhouden en met weinig kilometers. Tweedehands auto leasen particulier heeft het voordeel dat je meer auto voor minder kunt rijden. Laten we eerlijk zijn een auto met 60.000 kilometer op de teller van1,5 jaar oud is natuurlijk helemaal niks mis mee. Zeker wanneer de onderhouds historie bekend is deze altijd goed uitgevoerd is geweest.

Leasemaatschappijen met occasion lease.

Er zijn op het internet veel leasemaatschappijen te vinden die naast verschillende leasevormen zoals een Private lease met nieuwe auto, of een Financial of Operational lease aanbieden. Ook een aanbod met occasion lease auto’s hebben. Daarnaast zijn er ook leasebedrijven die zich juist gespecialiseerd hebben in het Private leasen van een tweedehands auto. Een voorbeeld hiervan is Helder Private Lease. Bij deze maatschappij kun je aangeven wat voor soort auto je zoekt. Het merk, model en alle eventuele opties die je zou willen hebben. Vervolgens gaat Helder voor je opzoek naar deze auto, en krijg je een seintje zodra deze gevonden is. vervolgens krijg je een mooie offerte op maat op basis van een gewenste looptijd en kilometers per jaar. En kun je deze auto als Private lease gaan rijden met alle voordelen van een privé lease.

Goedkoopste private lease occasion.

Een ander bedrijf en dan hebben we het meteen over de grootste leasemaatschappij van Nederland. LeasePlan, heeft bijna elke mogelijke vorm van lease, voor zowel particulier als de zakelijke rijder. Je kunt er als zakelijke rijder werkelijk elke auto in elke uitvoering bestellen. Daarnaast en daar hebben we het nu over bieden ze ook een tweedehands auto leasen particulier aan. LeasePlan is ene compleet bedrijf waarbij service en hun klanten voorop staan. Je kunt alles bij ze neerleggen. Ze zullen je altijd helpen met een gepaste oplossing.

Laat een Reactie achter

  1. Kevin

    Erg handig en informatief artikel waar ik weer meer over te weten ben gekomen! Ook dat je occasions kan leasen is iets waarvan ik nog niet zo van op de hoogte was en dankzij dit bericht weet ik er wat meer over. Hierdoor ga ik toch wat vaker kijken naar occasion lease wellicht dat er wel handige dingen bij zitten.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.